-33%

КУФЕР


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1905 С1

димензии 68см*40см*24см

4-ротирачки тркала

-рачка н аизвлекување

-механизам за заклучување

1,200ден 1,790ден