Автоматизирано куче што украде паричка -касичка за пари 2202 Н2


Compare
Автоматизирано куче што украде паричка
Банкарска кутија за заштеда на пари
Опашката и ушите на кученцето ќе се вртат кога ќе работат. Ќе ги свртат главите и ќе бидат многу слатки во процесот на јадење пари.
Инсталирајте ја батеријата, вклучете го прекинувачот и ставете паричка. Може да извртува додека не исчезне, исто како да јаде паричка.Оваа реалнa касичка за пари, исто така, ќе ве натера постојано да ставате паричка по паричка со што брзо ќе собирате пари. Може да се користи и за украсување на вашиот дом, работна маса, маса или детска соба.

599ден