Автоматизирано маче што украде паричка за да заштеди -касичка за пари 2202 Н1


Compare
Автоматизирано маче што украде паричка за да заштеди
Една од најслатките касички за пари .Совршена новина касичка за домашни и канцеларии, ви помага да заштедите пари.
Ставете ја паричката во белата чинија и мачето ќе ја фати.
Мачето излегува од кутијата за да ви ги украде парите.
Се напојува со 2 AA батерии

599ден