АПАРАТ ЗА ВАФЛИ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*Можете да направите вафли, сендвичи, итн.
*Безбедносен дизајн, лесен за отворање и затворање.
*БЕСПЛАТНО КАРГО

749ден