Апарат за топла масажа за колено, нога, рамо


Compare

Масажа и греење за вашиот зглоб – Масажерот за загревање на колената со полнење обезбедува моќна масажа со вибрации, помага во намалување на болките во зглобовите, вкочанетост на мускулите и оток на зглобовите од коленото, рамото, рацете и нозете и го подобрува вашиот опсег на движења; Напредната функција за загревање со избор ја подобрува циркулацијата, го одржува коленото топло за неколку секунди и дополнително ги ублажува болките и грчевите во мускулите

Пакет вклучува:
*Далечен инфрацрвен заеднички апарат за топла масажа
*Адаптер за напојување
*Продолжен појас
*Прирачник за упатства

1,355ден