Астро проектор Galaxy Light Star Sky Master-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

1. Проекторот може да ги прикаже глетките на дванаесет со constвездија и starsвезди на таванот и wallsидовите, што им овозможува на децата да заспијат среќно во сон. Во исто време, исто така, може да ви помогне да го намалите уморот од работните денови и да ве остави лесно да заспиете.
2.Можете да пребарувате “playshion” на уредот за Bluetooth конекција. По поврзувањето, можете да користите мобилни телефони и уреди за да пуштате музика со bluetooth.
3. Висината на проекцијата може да достигне 2,8 метри; а површините за проекција се 12м².

1,119ден