Базен со тобоган и фонтана- Островот Дино А57166


Compare
На магичниот остров Дино, каде детскиот центар за игри Intex ги кани децата, времето е секогаш одлично! Вулканите овде еруптираат со насликана лава, зелените палми расфрлаат ладни прскања во воздухот, а самите смешни диносауруси го заменуваат грбот за да ги лизгаат во топлото море, каде веќе е подготвена перница на надувување за најудобно слетување. Изработен од издржлив винил и обоен во весели бои, центарот за играње на надувување ќе биде вистинска авантура за детето, а за возрасните ќе биде извор на пријатни емоции кои ќе ги добиете додека гледате колку забавно се веселат децата во водата.
Карактеристики:
Големина: 191*152*58 см.
Волумен: 143 литри кога се наполни до 80%.
Материјал: винил, дебелина 0,28 мм.
На дното има перниче на надувување за удобно слетување од рид.

3,199ден