БАЛАНС ТОЧАЧЕ


Compare

Баланс точаче

модел 2102 С11

– велосипед без педала  кој овозможува возбудлива забава и влијае на развојот на моториката на децата

-што е одлична подготовка за возењена вистински велосипед.

-со  помошни тркала

1,289ден