БЕБЕШКО КОРИТО-2008 В7-нема на залиха


Compare

БЕБЕШКО КОРИТО

модел 2008 В7

-силиконско корито кое е лесно за склопување

-поседува 2-нивоа за одердување на длабочината на водата

-достапни бои плава и розева

919ден