Безжичен Bluetooth микрофон-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Безжичен Bluetooth микрофон MIC 
Детали за производот WS-858
Безжичен Bluetooth микрофон MIC 
 *Рачен микрофон 
 *Звучник WS858 за
 *Снимањe
*Команди за промена на звук
Капацитет на батеријата: 1800mAh
Моќност на полнење: DC 5V
Боја: Златна / Сина / Црна / Розова / Роузголд
Напон на полнење: 5V
Што има во кутијата:
1 * WS-858 микрофон
1 * USB кабел
1 * Упатство за корисник


339ден