Безжичен Wifi Repeater 300Mbps-НЕМА НА ЗАЛИХА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*Мрежна Wifi Extender Сигнал за долг дострел Засилувач Интернет антена Сигнал засилувач пристапна точка.
*Тип на производ: Повторувач на WIFI
*Боја: Бела
*Тип на приклучок: Приклучок за ЕУ/САД
*Напон: AC 110-240V
*Стапка на пренос: 300Mbps
*Опсег на фреквенција: 2,41-2,48GHz
*Должина на кабел за вмрежување: прибл. 1м

809ден