Безжични слушалки Bluetooth 5.0-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
 Безжични слушалки Bluetooth 5.0 
Вистински безжичен стерео (TWS), 
-дизајн без жици, индивидуален лев и десен канал, 
-звук HIFI, 
- левата и десната слушалка имаат можност за Bluetooth, 
-може да се користат одделно или да се користат како еден пар.
Верзија за Bluetooth: V5.0 + EDR (од двете страни), ултра-мала потрошувачка
Режим на Bluetooth: A2DP1.3 / HFP1.6 / HSP1.2 / AVRCP1.6 / D113
Фреквенција на Bluetooth: 2.4GHz
Опсег на Bluetooth: 10-15m
Капацитет на батеријата: слушалка: приклучок за полнење на Li-ion батерија на полнење од 30mah, 300mah (опционално)
Разговор / време на репродукција: 
Време на репродукција на слушалките: 2-3 часа, време на разговор на слушалки приближно: 4 часа.
Време на мирување: Двете уши можат да стојат 6 часа.

325ден