-30%
,

БИРО ЗА КОМПЈУТЕР 2105 W7-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КОМПЈУТЕРСКО БИРО
ЛЕСНО РАСКЛОПЛИВО
модел 2105 w7

димензии
ширина: 100 см
длабочина: 60 см
висина: 75 см

2,625ден 3,749ден