-30%
,

БИРО ЗА КОМПЈУТЕР 2105 W8-нема на залиха


Compare

КОМПЈУТЕРСКО БИРО
ЛЕСНО РАСКЛОПЛИВО
модел 2105 w8

димензии
ширина: 120 см
длабочина: 60 см
висина: 76 см

2,800ден 4,000ден