,

БИРО-нема на залиха


Compare
Открите забава и учење за вашите најмили.Детското Биро го нуди најдоброто месо за развој на вашите деца.
Дали барате сигурно и забавно место каде вашите деца може да ги развиваат своите таленти и интереси?
Едноставно, но практично, ова револуционерно парче е сигурно решение за продуктивна работна средина.
Обезбедува доволен работен простор и е опремен со ормар со три фиоки.
Одликувајќи се со цврста конструкција и едноставен дизајн кој ќе одговара на секој ентериер, тој е совршен мебел за вашата работна област.

2,999ден