ВАКУМ КЕСИ-НЕМА НА ЗАЛИХА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ВАКУМ КЕСИ

2105 Т1 – димензии (60см*80см)= 79,00 ден

2105 Т2 -димензии (70см*100см)= 89,00 ден

2105 Т3 -димензии (80см*110см)= 99,00 ден

2105  Т4-димензии (80см*130см)= 120,00 ден