ВЕЛОСИПЕД НА ПРЕКЛОП 24″ а2


Compare

ВЕЛОСИПЕД НА ПРЕКЛОП

*21-брзински, преклоплив планински велосипед
– Предни и задни двојни амортизери.
– Помоќна апсорпција на удари
– Само неколку чекори брзо се преклопуваат и лесно пренослив
достапни бои црвен,жолт и бел велосипед

9,990ден