ВЕЛОСИПЕД НА ПРЕКЛОП 26″ a5


Compare

ВЕЛОСИПЕД НА ПРЕКЛОП 26″

*21-брзински, преклоплив планински велосипед
– Предни и задни двојни амортизери.
– Помоќна апсорпција на удари
– Само неколку чекори брзо се преклопуваат и лесно пренослив
достапни бои црвен,жолт и бел велосипед

10,990ден