ВЕЛОСИПЕД 20″


Compare

*ВЕЛОСИПЕД 20″

*МОДЕЛ 2103 G5

*ДВОЈНИ ДИСК ЗА КОЧЕЊЕ

*БРЗИНИ 7

*АМОРТИЗЕРИ

**ВО ЦЕНАТА  ВКЛУЧЕНА Е ШИШЕТО И ЅВОНЧЕТО.

 

10,129ден