-27%

ВЕЛОСИПЕД AMIN 26 ” 2102 М7


Compare

*shimano опрема

*предни и задни амортизери

*дискови на тркала

*21-брзински, преклоплив планински велосипед АПСОРПЦИЈА НА УДАР НА СОПИРАЊЕ НА ДВОЈНИ ДИСКOВИ
Задебелена преклопна рамка од високо јаглероден челик
-* Помоќна апсорпција на удари

– Само неколку чекори брзо се преклопуваат и лесно пренослив

9,499ден 12,999ден