-36%
,

Велосипед LauxJack 26 ” 2106 M2


Compare

Велосипед LauxJack 26 ”

*shimano опрема

*21 брзина
*преден амортизер
*дискови на тркала
*екстра лесен

 

7,499ден 11,699ден