-31%
,

Велосипед LauxJack 27.5 ” 2201 M4


Compare

Велосипед LauxJack 27.5 ”

*SHIMANO-опрема
*преден амортизер
*дискови на тркала
*21 брзина

 

8,499ден 12,399ден