Велосипед LauxJack 27.5 ” 2106 M3-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Велосипед LauxJack 27.5 ”

*SHIMANO-опрема
*преден амортизер
*дискови на тркала
*21 брзина

 

12,399ден