-27%

ВЕЛОСИПЕД AMIN 26″2102 M8


Compare
Велосипед AMIN 26 “
*21 брзина
*SHIMANO опрема
Преклоплива челична рамка
*предни и задни  амортизери
*дискови на двете тркала

9,499ден 12,999ден