-32%

ГЕЈМЕРСКО СТОЛЧЕ СО LED СВЕТЛО И МАСАЖЕР 2202 A2-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
ГЕЈМЕРСКО СТОЛЧЕ
Вградено РГБ ЛЕД осветлување во целосна должина на седиштето и наслонот.
*Перниче со масажер со usb кабел
Гејмерски стол со едноставен и анатомски дизајн.
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон.
Две перничиња подесиви по висина и со можност за лесно отстранување.
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон.
2106 v1-црвено
2106 v2-сиво
Мултифункционален релакс механизам со повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот.

7,499ден 10,990ден