ДВОСТРАНА ЦРНО -БЕЛА ТАБЛА ЗА ЦРТАЊЕ-2009 У56-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДВОСТРАНА  ЦРНО -БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА

модел 2009 У56

Издржлива и лесна за употреба преклопна повеќенаменска плоча.

двострана табла

-едната страна е црна подлога

-другата страна е бела подлога

-магнетна табла

вклучува 12 различни боички, 1 крпа и 2 креди

-стенд-ап триножник за сликање и боење

-достапно во две бои: розево и зелено

***Создадено за поттикнување на уметничкиот развој на децата преку сликање, цртање, пишување и раскажување приказни


1,299ден