Детака играчка-Bubble Gun 2201 D6-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Детска играчка Bubble Gun
Пиштолот со меурчиња има 4 за да создаде четири пати повеќе лебдечки меури и уште еден со 2 за да создаде две меурчиња одеднаш . Доаѓа со пиштол за меурчиња, два раствора за сапун и сад за сапуница!
Интересен вентилатор што произведува млаз меурчиња. Со реалистичен дизајн и свежи бои, овој дувачки меур од играчки е она што ви треба. Играчката со меурчиња е многу погодна за внатрешни и надворешни активности, исто така може да се користи како подарок за забава.

199ден