-15%

ДЕТСКА ИГРАЧКА -ВОЛАН-2201 D5-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Вашето мало бебе ќе сака да се преправа дека вози наоколу.
Ставањето на задното седиште може да го сврти вниманието на вашите бебиња и нема да прави бучава додека возите.
Исто така, може да му помогне на вашето бебе да ги развие своите сетила и имагинација.
Дозволете вашето бебе повеќе да се забавува во имитирањето и збогатете ја имагинацијата на децата.
Лесен и цврст, овој волан е многу погоден за носење во автомобил, погоден за сите модели, а може да се закачи на рамката со основа.
Веруваме дека без разлика колку години има вашето дете, ќе ја сака оваа играчка.

169ден 199ден