ДЕТСКА ИГРАЧКА-ГИТАРА СОО ТАПАНИ-2008 У87-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКАГИТАРА СО ТАПАНИ

модел 2008 У87

сетот содржи

-гитара

-сет тапани

достапни бои на тапаните црвена и плава

525ден