ДЕТСКА ИГРАЧКА -КОЊЧЕ-2009 F10


Compare

КОЊЧЕ-ДЕТСКА ИГРАЧКА

модел 2009 F10

се придвижува нанапред со самото јавање на коњчето

има помошни педали за потпора на нозете на детето

помошни рачки за држење на рацете на детето

не користи батерии

не користи адаптер

може да се користи на возраст од 6год  до 14 год

8,250ден