ДЕТСКА ИГРАЧКА-КУКЛА НА РОЛЕРКИ-2006 У44-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-КУКЛА НА РОЛЕРКИ

модел 2006 У44

*куклата има светла и звуци

*се движи куклата на ролерки

*работи на батерии

 

 

525ден