КУФЕРЧЕ СЕТ ЗА ШМИНКАЊЕ модел 2103 у32-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-КУФЕРЧЕ СЕТ ЗА ШМИНКАЊЕ

модел 2103 у32

Масичка за шминкање, огледало, алатки за стилизирање на косата, козметика и додатоци.

Оваа играчка ќе ги направи вашите девојки забавни и ќе се преправаат дека играат.

Одлична п играчка која ги остварува соништата на девојчињата и може да биде нивен посебен подарок.

сетот содржи
-куферче
-сет аксесоари

569ден