КУФЕРЧЕ СЕТ СО КОЛАЧИ-2105 к46-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-КУФЕРЧЕ СЕТ СО КОЛАЧИ
модел 2105 к46

Лесен за користење Обезбедува бескрајни часови забава 

Добро е да се подобри имагинацијата и креативноста

сетот содржи
-куферче за колачи
-сет аксесоари за колачи и торти 27 парчиња

449ден