МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ПИЈАНО-2007 У42-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКАМАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ПИЈАНО

модел 2007 У42

сетот содржи

-маса за шминкање

-огледало : при  притискање на копчето на огледалото се појаува принцеза со светло и музика

-пијано на кое може да се свири

-аксесоари за шминкање

-фен при уклучување на копчето оn/off-испушта воздух

 

1,375ден