ДЕТСКА ИГРАЧКА-ПИШТОЛ 2201 F


Compare
ДЕТСКА ИГРАЧКА- ПИШТОЛ
Пиштол – тоалетната хартија која ја трансформира обичната тоалетна хартија во топки со голема моќност кои шутираат до 10 метри . Покрај тоа, куршумот е безбеден и еколошки, лесно е достапен, никому не се заканува, тоа е само игра
Преобразете го tp во чисти топчиња (користете вода, не мачкајте) со часови забава во затворен или надворешен простор. (тоалетна хартија не е вклучена, мора веќе да имате), 2 слоја најдобро функционираат
Лесен за чистење, биоразградлив и не остава дамки,нема потреба од батерии.

1,090ден