ДЕТСКА ИГРАЧКА ПИШТОЛ -Pistol Space LED 2103 y4


Compare

Играчка Музички светлосен ласерски звучен пиштол
цена 225 ден
Модел 2103 у4
Pistol Space LED- пиштол
Инфрацрвен ласерски пиштол за звук со светлина и музика.
Пиштолот е изработен од висококвалитетна пластика со ултра-кул стил и високи перформанси.
ПИШТOЛ за инфрацрвен ласерски зрак со IC звук и трепкачка горна светлина.
Потребни се 3 AA батерии (не се вклучени)
Идеално светло и звук
– пиштол
Инфрацрвен ласерски пиштол за звук со светлина и музика.
Пиштолот е изработен од висококвалитетна пластика со ултра-кул стил и високи перформанси.
ПИШТOЛ за инфрацрвен ласерски зрак со IC звук и трепкачка горна светлина.
Потребни се 3 AA батерии (не се вклучени)
Идеално светло и звук

225ден