Детска Играчка -Пушка Снајпер 2106 н2-нема на залиха


Compare

Играчка- м416 Снајпер

-Автоматска пушка со мек куршум
-Вклучува 30 пикадо од пена и пука до 30 стапки

-работи на батерии што се полнат

-во цената се вклучени и батериите

1,499ден