САДОПЕР-2105 к43-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-САДОПЕР

модел 2105 к43
сетот содржи

Совршен за развивање на детската имагинација и рачна умешност

Помага за подобрување на моторичките вештини, координација рака-око

Совршен за развивање на детската имагинација и рачна умешност

-чешма што тече вода

-сет садови  за во кујна
-куферче
-сет аксесоарии 21 парчиња

 

 

449ден