ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ АЛАТ НА ПОСТОЉЕ-2105 к26


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ АЛАТ НА ПОСТОЉЕ

модел 2105 к26

*сетот содржи

-маса со ногарки за алатот

-сет алати 45 парчиња

-алат бурмашина на батерии

-куферче за алати

димензии на играчката 67см*38,5см*39см

999ден