СЕТ АЛАТ 2105 к40-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ АЛАТ

Играчка за мали занаетчии со пластични алати-играчки

модел 2105 к40

сетот содржи

-куфер за алатот

-сет алати  30 парчиња

 

449ден