ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ АЛАТ 3-1- 2007 У20-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКАСЕТ АЛАТ НА  ПОСТОЉЕ

модел 2007 У20

*сетот содржи

-маса за алат на постоље

-куфер за алатот

-ташна за алат

-сет играчки алат 56 парчиња

-бурмашина на батерии

димензии на играчката 61см*26см*43см

1,349ден