-12%

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ АЛАТ-2009 У17-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ АЛАТ НА ПОСТОЉЕ

модел 2009 У17

*сетот содржи

-маса со ногарки за алатот

-сет алати

-алат бурмашина на батерии

-куферче за алати

димензии на играчката 68см*34см*38см

 

1,499ден 1,699ден