СЕТ БЕБЕ СО КОЛИЧКА-2008 У102-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ БЕБЕ СО КОЛИЧКА

Кукла што пие течност и мочка.

модел 2008 У102

сетот содржи

-количка за  куклата

-кукла

-нокшир

-пелена

-шише за течност

 

999ден