ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ-2105 К30


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ
модел 2105 К30
сетот содржи
*количка за чистење со димензии 45 см*36см*26см
*кофа/метла/џогер/четка/лопатче/крпа/кутија за спреј

1,090ден