ДЕТСКА ИГРАЧКА СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ-2009 У57-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ

модел 2009  У57

сетот содржи

*количка за чистење со димензии 45 см*36см*26см

*кофа

*метла

*џогер

*четка

*лопатче

*крпа

*кутија за спреј

 

 

1,090ден