ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ-2008 У58-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА МАСАСЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ

модел 2008 У58

*сетот содржи 28 парчиња

-сет маса за шминкање

-огледало

-столче

-аксесоари за шминкање

 

1,249ден