,

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА-СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ

модел 2007 У101

сетот содржи

-маса за шминкање

-огледало

-столче

-аксесоари за шминкање

димензии на играчката 74см*32см*46см

 

 

1,430ден