ДЕТСКА ИГРАЧКА -СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ПИЈАНО-2007 У43-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА -МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО ПИЈАНО

модел 2007 У43

сетот содржи

-маса за шминкање

-огледало при притискање на копчето се појавува принцеза со музика и светло

-столче

-пијано на кое се свири

1,489ден