СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ-2008 У57-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА СЕТ МАСА ЗА ШМИНКАЊЕ СО СТОЛЧЕ

модел 2008 У57

-играчката содржи 23 парчиња

-маса за шминкање со фиока

-столче

-огледало

-аксесоари за шминкање

 

1,249ден