Детска играчка Сет-Happy Doctors-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ДЕТСКА ИГРАЧКА -КУФЕРЧЕ СЕТ ДОКТОР

Code:31
*Сетот на опрема за доктор нуди единствена можност да станете лекар
*Изработена е од безопасен материјал
*Квалитетна обработка на пластика
*Налепници со кои медицинската ординација станува реалност
*Сигурна забава што ја развива креативноста на децата и ја брка досадата
*Големината на куќиштето е околу 22 × 20 x 13,5 см
*Содржи 17 парчиња предмети
*Погоден за деца од 3 години

455ден